GAZİANTEP / NİZİP - Duraklı İlkokulu

Ara

Yerli Malı Haftası büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Ara

Okulumuz oyun alanlarını yeniledik.

Ara

Okulumuza Matematik ders araç gereçleri kapsamında Matematik Seti gönderildi. Rabbim devletimize zeval vermesin. Katkı sağlayanlardan Allah razı olsun.

Ara

Spor Şehri Gaziantep Projesi kapsamında okulumuza spor malzemesi temininde bulunan Sayın Valimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze şükranlarımı sunarım.

Ara

Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi Kapsamında okulumuza kamera ve ses sistemi geldi.

Ara

Başarılı öğrencilerimizi Gaziantep gezisi ile ödüllendirdik.

Ara

Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi Kapsamında Okulumuza Masa Tenisi geldi.

Ara

Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından okulumuzda şenlik yapıldı.

Ara

İstiklal Marşının 10 kıtasını ezberleyen öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ara

Anasınıfı koridoruna müdür yetkili öğretmenimiz tarafından figürler çizildi.

Ara

Voleybol Sahası yapım çalışmaları müdür yetkili öğretmenimiz tarafından yapıldı.

Ara

Okulumuz dış cephe boyası iş kur personelimiz ve müdür yetkili öğretmenimiz tarafından yapıldı. Boya temininde katkı sağlayan her daim desteklerini eksik etmeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Gündeş'e şahsım ve öğrencilerim adına teşşekkür ederim.

Ara

Okulumuz iç cephe boyası yapıldı.